Vil du gerne bringe mere visdom og lys til vores verden?

Hjælp os med at dele denne fantastiske information ved at deltage i vores affiliate program og tjen op til 30% provision på hvert produkt, du sælger!

Ansøg om at være en younity affiliate:

Hvordan fungerer affiliate programmet?

1. Udfyld formular

Deltag i vores affiliate program ved at udfylde formularen ovenfor.

2. Send anmodede detaljer

Efter tilmelding modtager du en e-mail med anmodning om oplysninger, så vi kan lære dig at kende. Svar med de ønskede oplysninger, så komplette som muligt. Et medlem af Younity Denmark gennemgår din ansøgning.

3. Begynd at promovere younity-indhold!

Hvis din ansøgning er godkendt, får du alle de nødvendige oplysninger til at begynde at promovere vores gratis online træning ved hjælp af personlige skræddersyede links.

Gå ikke glip af muligheden for at tjene op til 30% provision med vores affiliate program!

Ofte stillede spørgsmål (FAQs)

1. Hvordan foretager jeg en provision fra det gratis produkt?

Dine henvisninger spores via tjenesterne fra vores partner elopage.com. Hver bruger, der registrerer sig ved hjælp af dit unikke UTM-link, spores af cookies, og hvis de køber produktet efter at have set det gratis, får du automatisk en provision for dette salg gennem vores betalingsudbyder.
Der gives ikke provision for at deltage i kun det gratis produkt.

2. Får jeg automatisk min provision?

I henhold til loven er vi forpligtet til at give en 14 dages pengene tilbage-garanti, din provision bliver afsluttet, når denne periode er forbi, og brugeren ikke har returneret produktet.

3. Hvordan får jeg betaling?

Sørg for at udfylde dine bankoplysninger i din elopage-udgiverprofil og give de nødvendige dokumenter. Når et salg er foretaget, er tilbagebetalingsperioden afsluttet, betaler elopage automatisk det beløb, du har tjent, til den bankkonto, du har angivet.

4. Hvad er betingelserne for at blive accepteret i affiliate programmet?

Hos Younity søger vi at samarbejde med enkeltpersoner og organisationer, der deler de samme værdier som os. Hvis du har en eksisterende social medie tilstedeværelse eller et firma, der fokuserer på personlig udvikling, spiritualitet eller helbredelse, vil vi meget gerne have dig til at deltage i vores program. Bemærk, at vi ikke leder efter salgsagenter, men snarere dem, der søger at gøre verden til et bedre sted.

5. Har jeg brug for at lave mine egne materialer / posts?

Når din ansøgning er accepteret, kan du downloade grafik og tekstkladder fra os, som du kan bruge i din kampagne.

6. Hvor ofte kræves det, at jeg markedsfører produktet?

Der er ingen begrænsninger, men en hyppighed af nye indlæg / e-mails 2-3 gange om ugen i kampagneperioden har vist de bedste resultater. Hvis du bruger bannere, anbefaler vi, at du holder dem i fokus under hele kampagnen og muligvis opdaterer dem med forskellige grafik en gang om ugen.

Hvem er Younity?

Download vores portefølje for at lære os bedre at kende og lære om vores mission!